Roll up – effektiv marknadsföring

18 mars, 2019 Av Av admin

Det finns många olika tillfällen man vill få ut ett budskap, ett evenemang eller information om sig och sitt företag. Då är roll ups ett perfekt sätt! En roll up är en ihoprullad bildvåd som ligger i en kassett som man sedan drar bildvåden upp ur. På detta sätt blir också bildvåden slät. Man placerar en pinne på bildvådens baksida, drar upp bildvåden och placerar den i toppen av pinnen. Monteringen brukar ta ungefär 30 sekunder, så enkelt är det. Detta gör också att du snabbt och på ett kostnadseffektivt sätt får upp ditt material så du kan fokusera på andra och viktigare saker, som till exempel att mingla och träffa folk.

Många olika användningsområden

En roll up har många användningsområden. Det är perfekt på mässor, konferenser , utställningar och andra evenemang där du kanske har begränsat med tid och annat material, eftersom en roll up oftast är större och syns mer, men också får att du kanske inte har så mycket tid att lägga på att få ut ditt material och budskap. Du kanske ofta är på liknande evenemang där du behöver ha ut ditt budskap eller annan information snabbt och enkelt, och då är en roll up perfekt eftersom den är lätt att både sätta upp och ta ner och håller sig lika snygg hur många gånger du än gör det. En roll up kan du också ha vid till till exempel butiksvisningar och reor, i stort sett vid alla tillfällen du behöver synas mer. Oftast går det också att skräddarsy din roll upp så att den passar evenemanget eller tillställningen.

Roll ups kan komma i många olika format. Förutom att du kan skräddarsy dem, finns det också ofta i både olika bredd och som dubbelsidiga. De kommer också oftast i någon form av väska för att underlätta för dig med transporten. Dessutom kan man också köpa till belysning för att ännu mer sticka ut på ett positivt sätt. Roll ups kan givetvis vara dyrare men kommer också i billigare format, och det är ett kostnadseffektivt sätt att få ut så mycket bildexponering som möjligt.